ÖZEL NEVA FEN VE ANADOLU LİSESİ AÇILIYOR.

ÖZEL NEVA FEN LİSESİ
ÖZEL NEVA ANADOLU LİSESİ

BİZİ TERCİH ETMEK İÇİN BİRÇOK SEBEP VAR…

EHDA Eğitim Kurumları olarak 1993 yılından itibaren Anaokulu-İlkokul-Ortaokul-Anadolu Kız Lisesi-Sağlık Meslek lisesine kadar tüm okulöncesi- ilköğretim ve ortaöğretim kademelerindeki kurumlarımız ile Sakarya’ya hizmet ettik ve sektöre yön verdik. Kurumlarımız yetiştirdiği idareci, öğretmen ve müteşebbislerle Sakarya’da eğitim can damarı oldu.  30 yıla yakın eğitim-öğretim faaliyetimiz ile Türkiye’deki en iyi ilk 20 okul içerisinde yer aldık.  Yine kurumlarımızın yetiştirdiği öğrencilerle Türkiye dereceleri elde ettik.  Şimdi de tecrübemizi ve birikimimizi ÖZEL NEVA FEN LİSESİ VE ÖZEL NEVA ANADOLU LİSESİNE aktarıp başarılarımızı inşallah devam ettireceğiz.