YAZ OKULU KAYITLARIMIZ DEVAM EDİYOR!

ÖZEL NEVA YAZ OKULU kayıtlarımız hızla devam ediyor. Bu yıl 03 Temmuz-04 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek yaz okulu programımız hafta içi her gün, 9.30-15.00 saatleri arasında uygulanacak. Dini Eğitim, Yüzme, Spor aktiviteleri, Sinema, Etüd, ve El Sanatlarından oluşan yoğun ve eğlenceli bir program öğrencilerimizi bekliyor. Okulumuza gelerek veya telefon ederek, Yaz Okulu ile ilgili ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.
Kayıtlarımız kontenjanla sınırlıdır...