YENİLENEN MÜFREDATLA İLGİLİ BİLGİLENDİRME SEMİNERLERİ...

10 Ekim Salı ilkokul, 11 Ekim Çarşamba ortaokul öğrencilerimizin velilerine olmak üzere,  okulumuz konferans salonunda yenilenen MEB müfredatıyla ilgili psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından detaylı bilgilendirme yapıldı.

Sunumda;  müfredatın neden ve nasıl yenilendiği, yenilenen müfredatlarda neler yapıldığı, derslerden örneklerle öne çıkan yeniliklerin neler olduğu, 2017-2018 eğitim öğretim yılında sürecin nasıl devam edeceği ve son olarak 2018-2019’da yeni müfredata geçebilmek için yapılması gereken hazırlıkların neler olduğu velilerimizle paylaşıldı.

Yenilenen Müfredatla İlgili Bilgilendirme Seminerleri