KARDEŞLİK PAYLAŞMAKTIR ETKİNLİĞİ

Okulumuzda her ay düzenlenen değerler eğitimi kapsamında, Ekim ayı değeri olan "Kardeşlik" konusu psikolojik danışma ve rehberlik servisimiz tarafından duygu atölyesi etkinliği şeklinde işlendi. "Kardeşlik Paylaşmaktır" teması ile hareket eden duygu atölyesi; 4. sınıfların 2. sınıflarla, 3. sınıfların 1. sınıflarla kardeş olmasını amaçladı. Okulumuzun bahçesinde düzenlenen etkinlikte 4. sınıflar kardeş sınıflarına almış oldukları çikolatayı, 3. sınıflar ise krakerini paylaşarak, kardeşlik değerini somut şekilde öğrendiler ve çok ta eğlendiler...

"Kardeşlik Paylaşmaktır" Etkinliği