SAKARYA'YI TANIYALIM

Geçtiğimiz günlerde ilkokul bölümümüzde öğrencilerimizin sosyal bilgiler dersinde işledikleri "Sakarya'yı Tanıyalım" konusunu pekiştirmek amacıyla tüm okulu kapsayan çeşitli etkinlikler düzenlendi. Bir gün öğlen yemeği menümüzü Sakarya'nın yöresel lezzetlerinden olan yemeklerden oluşturduk. Başka bir gün velilerimizden sayın Mehmet Birlik'in getirdiği sinema makinasıyla Sakarya'nın tarihi görüntüleri öğrencilerimize izlettirildi. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Sakarya'yı Tanıyalım Etkinlikleri