4-D'NİN MEKTUP HEYECANI

Mektup günümüzde ne kadar önemini yitirse de değerli bir iletişim aracı olmaya devam ediyor.
4-D sınıf öğretmenimiz de öğrencilerini mürekkep kokulu, duygu yüklü, uzun soluklu ve heyecanlı bir yolculuğa çıkardı. Onlara bir mektup arkadaşı kazandırdı. Öğrencilerimiz, Ordu Ulubey İlkokulu 4-B sınıfı öğrencileriyle geçen seneden beri mektuplaşmaya devam ediyorlar. Mektup nasıl yazılır, nelere dikkat etmek gerekir gibi kazanımların yanında; farklı bir şehrin yöresel özelliklerini, iklimini vb. de öğrenmiş oldular. PTT'ye giderek mektuplarını gönderen öğrenciler, cevap gelmesini heyecanla beklediklerini söylerken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu.