İNGİLİZCE OKU-DÜŞÜN TASARLA PROJESİNDE BÜYÜK BAŞARI!

Oxford yayınlarının düzenlediği oku-düşün-tasarla konulu proje yarışmasına okulumuzdan yoğun bir katılım gerçekleşti. Öğrencilerimize okuma sevgisini aşılamak ve İngilizce eğitimine katkıda bulunmak için gerçekleştirilen yarışmada, öğrenciler reading, writing ve vocabulary becerilerinin yanısıra hayal güçlerini ve el becerilerini de kullandılar. 6 bölge 342 okul ve tam 5900 öğrencinin katıldığı uluslararası çalışmada, öğrencilerimiz Ayşe Ceren Kuden (5B), Leyla Köseli 6(F) Marmara bölge finalisti olmaya hak kazandılar. Katılan tüm öğrencilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, başarılı olan öğrencilerimizi tebrik ederiz.