DİN ZÜMREMİZİN RAMAZAN VE KUR'AN PROGRAMI

Din zümremizin Ramazan ayı içinde düzenlediği "Ramazan ve Kur'an"programı dolu dolu geçti. Kur'an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, maniler, dualar... Ayrıca, "Ufka Yolculuk" ve "Sünnet Olmadan Ümmet Olmaz" yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize hediye takdim edildi. Hatim eden 20 öğrencimize de Türk Bayrağına sarılı Kur'an-ı Kerim hediye edildi. Başarılı olan öğrencilerimizi kutluyor, programda emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Din Zümremizin Ramazan Ve Kur'an Programı