MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZE ZİYARET

Okul Müdürümüz Ali Çelik ve Değerler Zümresinin ortak olarak hazırladığı "Tassarruf İçin Harekete Geç" adlı proje Milli Eğitim Müdürümüz Fazilet Durmuş’a sunuldu. Öğrencilere tasarrufun önemini anlatmak için hazırlanan projenin içeriği hakkında bilgi verildi. Projede elektrik, su, kağıt, gıda ve zamandan tasarruf ile ilgili okulda ve evde yapılacak uygulamalar yer alırken, projenin Özel Neva okullarında kasım ayı itibariyle uygulamaya koyulacağı söylendi. Ayrıca faaliyet takvimimiz kapsamında yapılan tüm etkinlikleri de inceleyen Sayın Fazilet Durmuş beğenilerini Okul Müdürümüz Ali Çelik ve Değerler Zümremize sundu.

Milli Eğitim Müdiremize Ziyaret