BİLGİ YARIŞMASINDA HEYECAN DORUKTAYDI!

Din Kültürü dersinde öğrencilerimizin gelişimlerini görmek aynı zamanda eğlenerek motivasyonlarının artmasını sağlamak amacıyla, Din Kültürü zümremiz tarafından bilgi yarışması düzenlendi. 4. sınıflar arasında kıyasıya bir mücadele içinde geçen yarışma sonucunda, 4-A ve 4-B birinciliği paylaşırken, 4-E ile 4-D sınıfları da ikinciliği paylaştılar. Birinci olan sınıf şampiyonluk kupasını kaldırırken, tüm sınıflarımız için de “Güzel Ahlak Yarışı” oyunu okulumuz tarafından hediye edildi.
Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz.

Bilgi Yarışmasında Heyecan Doruktaydı