MEZUNLARIMIZDAN BİLGİLENDİRME SEMİNERİ

7. Sınıf öğrencilerimizin seneye girecekleri sınav sistemini tanımaları ve kendilerine uygun bir lise hedefi belirleyebilmeleri için Okulumuz Rehberlik Birimi tarafından Özel Neva okullarından mezun olmuş ve Sakarya’nın sınavla öğrenci alan okullarında eğitim gören mezunlarının dahil olduğu “LGS TANITIM VE HEDEF BELİRLEME” semineri gerçekleştirildi.  Seminere katılan Necmettin Erbakan Fen Lisesi, Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi ve Sakarya Anadolu lisesi öğrencilerine teşekkür eder, hayat yolculuklarında başarılar dileriz.

Mezunlarımızdan Bilgilendirme Semineri