MÜDÜRÜMÜZ 4. SINIF ÖĞRENCİLERİNE SINAVLA İLGİLİ BİLGİ VERDİ

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 2023 Eğitim Vizyonu kapsamında; öğrenci başarı izleme araştırmaları hedefine yönelik olarak, 4. ve 7. sınıf öğrencilerine 16 Nisan 2019 tarihinde, sınav yapılacaktır. Bu sınav tüm okullarda değil, sadece seçilen pilot okullarda uygulanacaktır. Okulumuz Sakarya'da pilot okul seçilen tek özel okuldur. Okul müdürümüz Ali Çelik 4. sınıf öğrencilerimize bu sınavla ilgil ayrıntılı bilgi verdi ve merak ettikleri soruları yanıtladı.

Müdürümüz 4. Sınıf Öğrencilerine Sınavla İlgili Bilgi Verdi