"RENKLİ EKRANIN SİYAH YÜZÜ SİBER ZORBALIK"

Erasmus + projemiz kapsamında Sakarya Üniversitesi Sosyal Hizmet Bölümü öğrencileri tarafından ortaokul öğrencilerimize ve velilerimize yönelik “ Renkli Ekranın Siyah Yüzü Siber Zorbalık” konulu seminer verildi. Seminerin içeriğinde Siber Zorbalık nedir? Böyle bir durumda ne yapılması gerekir?  konularında bilgi verildi. Altı şapka yöntemi kullanarak da internetin olumlu ve olumsuz yanlarını öğrencilerimizin eğlenerek öğrenmeleri sağlandı. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Renkli Ekranın Siyah Yüzü Siber Zorbalık