KARİYER VE VEFA GÜNLERİNİN İLKİ GERÇEKLEŞTİ

Özel Neva Okulları Kariyer ve Vefa Günlerinin ilkini okulumuzdan mezun Uzman Fizyoterapist Şenay Kaçar Can’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Programın hazırlanmasındaki temel amaç öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve kariyer planlamasında örnek oluşturacak isimlerle iletişim kurmalarını sağlamaktı.
Şenay Hanımın Neva yıllarının kendisine kattıklarından ve kariyer planlamasını nasıl yaptığından bahsetmesi öğrencilerimiz tarafından ilgiyle karşılandı. Kendilerine katılımlarından dolayo çok teşekkür ederiz.

Kariyer Ve Vefa Günlerinin İlki Gerçekleşti