OKULUMUZDA DÖGEP EĞİTİM PROGRAMI GERÇEKLEŞTİ

29.04.2019 Pazartesi günü, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün düzenlediği (DÖGEP) Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmen Gelişim Programının, ilçemizdeki öğretmenlere yönelik bölümü okulumuzda gerçekleşti.
Programda Karabük Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Ahmet Canan Karakaş tarafından “Değişen Öğrenci Davranışlarına Yeni Yaklaşımlar” konulu sunum yapıldı.
Bu organizasyonda başta Sinan Hoca olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Dögep Eğitim Programı