7/B YUNUS EMRE HAZRETLERİ'Nİ ANLATIYOR

"Gönül Kahramanları" projesi kapsamında büyük Türk mutasavvufu Yunus Emre Hazretleri hayatı ve esrleriyle anıldı. 7/B sınıfı öğrencileri tarafından düzenlenen programda Yunus Emre'nin hayatı ve eserlerine yer verilerek, hayatından küçük bir kesit, bir tiyatro gösterisi ile sergilendi. Yunus Emre'den seçtikleri şiirleri okuyan öğrencilerimiz, birbirinden güzel ilahilerini de müzik öğretmenimiz Şahin Çamlı yönetiminde seslendirdiler.
Ayrıca Yunus Emre'nin sözlerini yazdıkları çikolataları izleyen öğrenciler ve öğretmenlere ikram ederek, takdir topladılar. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, Yunus Emre'den çıkarttıkları mesajları hayatlarında uygulamalarını temenni ediyoruz.

7/B Yunus Emre Hazretleri'ni Anlatıyor