TEKNOFEST'TE İKİNCİ DEFA FİNALDEYİZ

Özel Neva Okulları öğrencilerinden Abdülhadi BOZKURT ve Ahmet Akif BOZKURT kardeşler bu yıl ikincisi düzenlenen Türkiye'nin en büyük teknoloji fuarı olan TEKNOFEST'te "Kurt Kardeşler" takımı ile ikinci defa finale kalmayı başardılar. Sakarya'da 2 yıl üstüste finale kalma başarısını gösteren öğrencilerimiz "İnsanlık Yararına Teknolojiler" yarışmasının "Sağlık" kategorisinde "Spor ile Açılan Ekran" projesiyle yarışacaklar. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve kendilerine finalde başarılar diliyoruz.

TEKNOFEST 2019