3/A ve 3/B ÖĞRENCİLERİNİ SINIFLARINDA BEKLEYEN SÜRPRİZ!

3A ve 3B sınıfı öğretmenlerimiz Elif Korkmaz ve Gülgün Başkaya bu sene öğrencilerini sınıfta güzel bir yenilikle karşıladı. Sınıflarına akvaryum kuran öğretmenlerimiz okulun ilk günü öğrencileriyle okul Müdürümüzü ziyaret etti. Odasında balık bakan Müdürümüz yavru balıklarından öğrencilerimize hediye etti ve balıklar hakkında ufak bir bilgilendirme yaptı. Balıklarına kendileri bakacak ve besleyecek olan öğrencilerimizin hevesleri gözlerinden okunuyordu. Hayvan ve doğa sevgisi kazanımlarını yaşayarak öğrenecek çocuklarımıza ve bu fırsatı veren öğretmenlerimize güzel bir yıl geçirmesini temenni ederiz.

3-A ve 3-B Öğrencilerini Sınıflarında Bekleyen Sürpriz!