3. SINIFLARIMIZLA MADEN DERESİNDE GÜZEL BİR GÜN!

28 Eylül Cumartesi günü 3A ve 3B sınıfı öğrencilerimiz Maden Deresine doğa yürüyüşüne gittiler. Gezi rotası Karasu Sahil, Maden deresi ve piknik alanından oluştu. Öğrencilerimiz sahil kenarında dalgalarla oynayıp deniz kabuğu topladılar. Ardından dere kenarında taş dizme oyunu oynadılar. Bu oyun sabır, küçük kas gelişimi ve dikkat toplama yönünden çocuklara fayda sağladı.

Ardından piknik alanına gelen öğrencilerimiz oyunlar onadı. Aşçımızın hazırladığı mangalda karınlarını doyurdu. Son olarak müdür yardımız Mustafa Kısa, öğrencilere bir sürpriz yaptı. Ve Kirazlı köyünde yaşayan ailesine ekibimizi misafir etti. Köyde de eğlenceli anlar yaşayan çocuklarımız Tarçın isimli bir yavru köpekle doyasıya oynadılar. Tutkal, resim kağıdı ve doğada buldukları malzemelerle resim yaptılar.

Dolu dolu geçen günün sonunda çocuklar evlerine yorgun ve mutlu anılarla döndüler. Biz de gezide öğrencilerimize eşlik eden Mustafa öğretmene, Fecra öğretmene, Gülgün öğretmene ve Elif öğretmene ayrıca kapılarını büyük bir misafirperverlikle açan Havva teyzemizle ve Yusuf amcamıza teşekkür ederiz.

İyi seyirler...

3. Sınıflarımızla Maden Deresi'nde Güzel Bir Gün