DOĞA YÜRÜYÜŞLERİMİZE SÜLÜKLÜ GÖL İLE DEVAM ETTİK.!

13 Ekim 2019 Pazar günü  5. sınıf öğrencileri, velilerimiz, öğretmenlerimiz ve idari personelimizin de katıldığı Sülüklü Göl doğa yürüyüşünü gerçekleştirdik. Sabah okulumuzun önünden 09.00 sularında hareket ettik. Ardından Akyazı Dokurcun'da sabah kahvaltısı yaparak, yürüyüşümüz için yeterli enerjiyi topladık. Daha sonra 100'ü aşkın katılımla yola devam ederek, ekibimizle temiz havanın ve eşsiz manzaranın tadını çıkardık. 5 kilometrelik Sülüklü Göl Parkuru'nu tamamlarken yorulan doğaseverlerimizle kısa bir mola verdik. Mola verdiğimiz alanda, lezzetli bir mangal keyfi yaparak doğa yürüyüşümüzü sonlandırdık.