MEVLİD KANDİLİMİZİ KUTLADIK

Ortaokul öğrencilerimizin hazırladığı Kandil programı ile Mevlid Kandilimizi kutladık.

5. sınıf öğrencileri okudukları hadisleriyle, 6. ve 7. sınıf öğrencileri şiirleriyle, 8. sınıflar ise kendilerini temsilen Abide grubunun,  birbirinden güzel parçalarıyla programımızı renklendirdiler. Program sonunda öğrencilerimiz herkese, içinde Efendimizin hadislerinin bulunduğu renkli mesaj kağıtları dağıttılar.

Efendimizin kainatı şereflendirdiği bu mübarek geceyi coşku ve heyecanla kutlamamızı sağlayan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz…

Mevlid Kandili programı