7. SINIFLARIMIZ YEDİGÖLLER'DE

7. sınıf öğrencilerine özel düzenlenen "Yedigöller gezisi’’ 16.11.2019 Cumartesi günü gerçekleşti. Sabah 08.00‘de araçların hareket etmesiyle başlayan gezi, Türsan Dinlenme tesislerinde verilen mola ile devam etti. Saat 11.00’de Yedigöller'e varıldı. Eşsiz güzellikteki  doğada yürüyüş yapan öğrencilerimiz, çok sayıda fotoğraf çekerek yaşadıkları bu güzel anları ölümsüzleştirdiler.  Ekibimiz yemeklerini Yedigöller'de yedikten sonra, Hıghway Outlet AVM’de serbest zaman geçirdiler. Daha sonra dönüş yoluna geçtiler ve saat 18.00’da okula varıldılar. Güzel ve eğlenceli zaman geçiren öğrencilerimiz mutlu ve keyifli bir şekilde evlerine dağıldılar. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

YedigöllerGezisi