Bilişim Haftası...

Mayıs'ın ilk haftası kutlanan Bilişim Haftası Serdivan İlçe Kutlama Programı bu sene okulumuz tarafından gerçekleştirildi. Sayın Serdivan Kaymakamımız Fahri Keser, Serdivan Belediye Başkan Vekili Selvet Karaoğlu, Serdivan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Dere'ninde katılımlarıyla gerçekleşen programda; Özel Neva İlköğretim Okulu Müdürü Ali Çelik "Bilişimin egemenliğindeki bir dünyada bilişim teknolojilerini inkar etmek yerine nasıl daha verimli hale getirebilirizin üzerinde durulması gerektiği hususunda" bir konuşma yaptı.

Özel Neva İlköğretim Okulu öğrencilerinin hünerlerini sergilediği program oldukça başarılı geçti.