Başkent Ankara'ya Gezi...

11 Mayıs 2012 Cuma günü okulumuzun 4.A sınıfı öğrenci vevelileri Ankara'ya gittiler .

yağmurlu bir gün olmasına rağmen TBMM 'si Anıtkabir,1. ve2 . Meclis müzeleri ile Harikalar  Diyarı'nı gezip piknik yaptılar.Bu gezi aynı zamanda ünite gezisi niteliğindeydi .TBMM 'si ,Anıtkabir ve eski Meclis  binalarının müze haline getirilmiş  halini gezerek  "İnsanlar ve Yönetim " ve  " Geçmişimi Öğreniyorum " ünitelerinin pekiştirilmesi açısından çok yaralı olmuştur . Geziye katılan veliler ve öğrenciler çok memnun kalmışlardır .

BAŞKENT ANKARA'YA GEZİ