ÖZEL NEVA YAZ OKULU Programımız Hızla Devam Ediyor!

11.06.2012 Pazartesi günü başlyan yaz okulu programımız,tüm hızıyla devam ediyor.Kort Tenisi,Yüzme,Beden Eğitimi,İngilizce,Etüt,Ahşap Boyama,Mutfak Etkinlikleri ve Davranış Eğitimi derslerinin uygulandığı programımızda öğrencilerimiz,kendilerini  kişisel,sosyal ve akademik açıdan,geliştirme imkanı buluyorlar.

İki senedir başarıyla uyuladığımız,Özel Neva Yaz Okulu programını hazırlarken amacımız;öğrencilerimizin geçmiş eğitim ve öğretim yılının yorgunluğunu eğlenerek üzerlerinden atmaları,çeşitli spor faliyetlerini profesyonel hocalar eşliğinde eğitim alarak düzenli olarak yapmaları,yeni arkadaşlıklar edinip sosyal olarak gelişmeleri,fiziksel ve sanatsal faaliyetlerde ilgi ve becerilerini keşfetmeleri ve her alanda dolu dolu bir altı hafta geçirmelerini sağlamaktır.