ÇÖZÜM ÇOK ENGEL YOK

Sakarya Serdivan Özel Neva Ortaokulu ve M. Zümra Kuş Ortaokulu öğrencileri e-Twinning'te "Çözüm Çok Engel Yok" adlı proje kapsamında engelliliğe farkındalık oluşturmak maksadıyla bir proje yürütmekteydiler. Covid 19 nedeni ile tüm dünyada yaşanan sosyal engelliliğe ve mücadele eden devlet büyüklerine, sağlık çalışanlarına, öğretmenlere, öğrenci ve tüm insanlığa 23 Nisan'da 14 farklı dilde video hazırlayarak tüm dünyanın yaşamış olduğu sıkıntılı sürece Cumhuriyetimizin 100. yılında destek vermek istediler.