EN GÜVENLİ MEKAN VE OKULLAR ÖZEL NEVA OKULLARI

Eğitim öğretim eskiden olduğu gibi okul binalarında icra edileceği günler geldiğinde, siz kıymetli velilerimiz eğitim öğretim kalitesini sorguladığınız kadar, okul binalarının sağlık ve hijyen güvenliğini de sorgulayacaksınız. İşte o gün geldi 17 Ağustos Pazartesi günü öğrencilerimizle buluşuyoruz. Çocuklarımız için eğitim öğretim kalitesi itibariyle olduğu gibi, sağlık ve hijyen güvenliği güvenliği yönüyle de en güvenli mekan ve okullar Özel Neva Okulları'dır.

HİJYEN VE SAĞLIK