AKIL OYUNLARINDA DERECE ALMAYA DEVAM EDİYORUZ

Türkiye Akıl Oyunları Turnuvası ilçe yarışmaları gerçekleştirildi. Bu yarışlarda 3 öğrencimiz 3 oyundan yarışa katıldı. Yarışma sonucunda Ahmet Said Şen pentego oyununda ilçe 1. si Oldu. Ceren Akbıyık reversi oyununda ilçe 2. si Oldu ve Azra Sena Çoruh kulami oyununda ilçe 2. si oldu. Emeklerinden dolayı öğretmenimiz Elif KORKMAZ'a teşekkür ederiz.D erece olan öğrencilerimizi tebrik eder il yarışmalarına katılmaya hak kazanan öğrencimiz Ahmet Said e il müsabakalarında başarılar dileriz.

AKIL OYUNLARI