2022-2023 / KAN BAĞIŞI PROGRAMI DÜZENLENDİ

Her yıl düzenlediğimiz Kan Bağışı Kampanya'mız bu yıl da yoğun katılımla gerçekleşti. Halkla İlişkiler Birimimiz, Okul Aile Birliğimiz ve Kızılay'la işbirliği halinde gerçekleşen kampanya için, Halkla İlişkiler Birimi Sorumlumuz Ayşegül Üner koordinatörlüğünde çalışmalarını yürüttüğümüz kampanyamız yoğun bir katılımla gerçekleşti. 29 Ünite Kan bizleri de Kızılay ekibini de çok memnun etti.

Desteklerini bizden esirgemeyen Okul Aile Birliği üyelerimize, öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve velilerimize çok teşekkür ederiz.