Comenius Proje Yönetimi Toplantısı Ankara'da yapıldı.

T.C. Avrupa Birliği Bakanlığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı’nda (Ulusal Ajans) yapılan toplantıya Hayatboyu Öğrenme (LLP)/Comenius Programı/Comenius Okul Ortaklıkları ve Comenius Bölgesel Ortaklıklar kapsamında, 2012 yılı Teklif Çağrısına istinaden başvuruları kabul edilmiş olan okullardan temsilciler katıldı.

21 Eylül 2012 tarihinde Ankara’da yapılan “Comenius Okul Ortaklıkları ve Bölgesel Ortaklıklar Proje Yönetimi” toplantısına okulumuzdan Okul Müdürümüz Ali Çelik, İngilizce Öğretmenimiz Merada Ayan ve Bilişim Teknolojileri Öğretmenimiz Emine Kaynakça katıldı.
Toplantıda projelerin kabulü, proje bütçesinin kullanımı, yürütülmesi, hareketlilikler, izleme ve denetlemeler ilgili bilgiler verildi. Örnek sunumlar yapıldı.