Özel Neva Doğa Yürüyüşleri Başladı...

Özel Neva Doğa Yürüyüşleri öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımlarıyla başladı.Ekim ayı doğa yürüyüşü faaliyetimiz,Geyve-Taraklı bölgesinde bulunan Kılıçkaya Orman Gözetleme Merkezine gidilerek gerçekleştirildi.Okulumuzun 6,7,8. sınıf öğrencilerinden oluşan 26 kişilik yürüyüş ekibine Sosyal Bilgiler öğretmenimiz İlyas Çelik,Türkçe öğretmenimiz Vildan Duran Önal,İngilizce öğretmenimiz Hümeyra Saraç  ve Beden Eğitimi öğretmenimiz Hüseyin Kılıçaslan eşlik ettiler.

Yürüyüşe Doğancılar köyünden başladılar.Orman içerisindeki patikayı kullanarak yaylaya ulaştılar.Kısa molaların ardından Kılıçkaya'ya ulaşıp öğle yemeklerini yediler.Zirvedeki fotoğraf çekimlerinin ardından,önce yaylaya sonra farklı patikaları takip ederek,araçlarına ulaştılar  ve dönüş için yola çıktılar.

Kılıçkaya faaliyeti 2012