2022-2023 / GELECEĞİN LİDERLERİ İÇİN İZ BIRAKAN BİR VEDA!

Heyecan, umut ve başarı dolu bir yılın ardından, okulumuzun lise son sınıf öğrencileri, unutulmaz bir yılsonu mezuniyet programıyla mezuniyetlerini coşkuyla kutladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen etkinlik, izleyicileri büyüleyen bir atmosferde gerçekleşti.

Programın akışında, öğrencilerin hocalarına ve okula olan minnettarlıklarını dile getirdikleri duygu dolu konuşmalar yer aldı. Öğrenciler, okulun onlara sağladığı eşsiz öğrenme ortamı ve destekleri için öğretmenlerine teşekkür ederken, onların yaşamında nasıl bir iz bıraktıklarını da vurguladılar.

Mezuniyet töreninin en önemli anlarından biri, öğrencilerin mezuniyet belgelerini alırken duygu dolu anlar yaşamalarıydı. Her bir öğrenci, geleceklerine adım atarken, gözlerindeki heyecan ve umutla mezuniyet belgesini aldı. Bu anlar, hem öğrencilerin kişisel başarılarını taçlandırırken hem de onların gelecek için dolu dolu hazırlandığının bir kanıtı niteliğindeydi.

Okulun yönetimi ve öğretmenleri, öğrencilerin bu önemli dönüm noktasında bir araya gelerek onların başarılarını kutlamak için yoğun bir çaba sarf etti. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkes, öğrencilerin mezuniyetlerine unutulmaz bir anı olarak eşlik etti.