2022-2023 / LGS'YE GİRECEK OLAN 8. SINIFLARIMIZ İÇİN KAHVALTI PROGRAMI TERTİP ETTİK

Heyecan dolu bir gün yaklaşıyor! 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılının 04 Haziran Pazar günü, 8. sınıf öğrencilerimiz için heyecan verici bir sınav olan LGS'ye gireceğiz. Bu önemli dönemeçte, öğrencilerimizin güne enerjik başlamalarını sağlamak ve başarılarının temelini oluşturmak amacıyla özel bir kahvaltı programı düzenledik.

LGS'ye girecek olan değerli öğrencilerimizin motivasyonunu artırmak ve sınava hazırlık sürecine enerjik bir başlangıç yapmalarını sağlamak amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinlik, öğrencilerimizi destekleyen bir topluluk olduğumuzu göstermenin yanı sıra birlik ve dayanışma duygusunu da pekiştirdi.

Sabah erken saatlerde başlayan kahvaltı programımızda, öğrencilerimizin sağlıklı ve dengeli bir öğünle güne başlamalarını hedefledik.

Bu kahvaltı programı, öğrencilerimizin kendilerine olan güvenlerini artırmak, başarılarının temelini oluşturmak ve birlikte çalışma ruhunu güçlendirmek için önemli bir adım oldu. Okulumuz, öğrencilerimize destek olmak ve onları cesaretlendirmek için her zaman yanlarında olduğunu göstermekten gurur duyar ve duymaya da devam edecektir.

Değerli öğrencilerimize LGS sınavında başarılar dileriz! Unutmayın, potansiyeliniz sınırsız ve hepinizin geleceği parlak!"