Polonya Gezisi Bilgilendirme Toplantısı...

Özel Neva İlköğretim Okulllarının  Comenius  programı çerçevesinde gerçekleştirdiği, Polonya  ziyareti sonrsında, geziye katılan öğretmenler tarafından Özel Neva ilkokul ve ortaokul  öğretmenlerine bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Toplantıda  konuşan Okul Müdürümüz Ali Çelik  ve Koordinatör Merada  Ayan;gezinin çok verimli  geçtiğini  belirterek ;farklı kültürleri  ve  farklı  coğrafyaları  tanımak, çok kültürlülük  bağlamında  öğretmenlerimizin  ve  öğrencilerimizin zihninde yeni ufuklar açılmasına sebep olmuştur dediler.

Nisan  ayı Almanya  programının hazırlıklarının başladığını  belirten  okul  müdürümüz  Ali Çelik;Geziye katılan tüm öğrenci  ve öğretmenlere  ayrıca , Polonya'da gerçekleştirilen sunumun hazırlanmasında emeği geçen  herkese  çok teşekkür etti.