Neva'da Doğa Bu Baharda Yeşerdi...

Özel Neva İlkokulu dördüncü sınıf öğrencileri, 2012-2013 eğitim sezonunda doğa ve kültür gezilerine başladılar. Öğrencilerimiz başlangıç noktası Karagöl Yaylası olan doğa yürüyüşünü,  bu yaylaya da ismini veren Kara Göle ulaşarak tamamladılar. Doğa yürüyüşü süresince doğada misafir olduklarının bilincinde olan öğrencilerimiz oradan ayrıldıklarında arkalarında sadece ayak izlerini bıraktılar. Taraklı ’da Kültür Evi’ni, Kadirler Konağı’nı, Bayrak Tepe’yi gezdiler. Tarihi evleri ve içinde kültürümüzü yansıtan eşyaları merakla inceleyen öğrencilerimiz, kültürün geliştiğini ve değiştiğini birebir görmenin etkileyici olduğunu söylediler. Park Lokantası’nda öğle yemeklerini yedikten sonra kendilerine ve ailelerine hatıra almayı da unutmayan öğrencilerimiz Taraklı’dan mutlulukla ayrıldılar.