1. Sınıf Öğretmen Tanıtım Günümüz Çok Verimli Geçti!

Özel Neva Okulları  2013-2014 eğitim-öğretim yılı 1. sınıf öğretmen tanıtım günü, çarşamba  günü saat 18:00'da yapıldı.Mustafa Kısa ve Gülşah Türkyolu'nun  1. sınıf öğretmeni olarak tanıtıldığı günde konuşan okul müdürümüz  Ali ÇELİK, "geleceğimizin teminatı evlatlarınız emin ellerde yarınlara hazırlanıyor. Bu noktada bizlere vereceğiniz destekle, daha güzel günler ülkemizi bekliyor" dedi. Velilerin yoğun ilgi gösterdiği günde daha sonra söz alan sınıf öğretmenlerimiz, "çocuklarınız bizlerin ellerinde, en iyi günlere ulaşacaktır. Bizler Özel Neva ailesi olarak şimdiden gelecek yıla hazırız. Sizler de bizlere vereceğiniğiz destekle bu süreci hızlandıracaksınız" dediler.