Resim Yarışmalarında Öğrencilerimiz Ödüle Doymuyor!

Toyota Türkiye'nin ilkokul birinci sınıf öğrencilerine yönelik gerçekleştirdiği "Trafikte Araçlar ve Yayalar, Uyulması Gereken Kurallar" temalı resim yarışmasında öğrencilerimiz  Sevdenur Günbey, Zehra Elifsu Çakmak ve Ebrar Yalçın çeşitli dereceler elde ettiler.

Toyota'nın düzenlediği  resim yarışmasına 340 resim katıldı.Bu resimler arasından ödüle layık görülen en başarılı 20 resmin ödül törenine katılan Sakarya il protokolü ve Toyota Türkiye üst yönetimi tarafından öğrencilerimiz, çeyrek altınla ödüllendirildi.Öğretmenimizi ve öğrencilerimizi kutluyor,başarılarının devamını diliyoruz.

Resimde Ödül