Taraklı Konaklarında Tarihi Canlandırma...

15 Mayıs salı günü 2-A sınıfı öğrencileri ve velilerimiz sınıf öğretmenleri Nursel Güngördü'nün düzenlediği Taraklı gezisine katıldılar.Tarihi mekanları ve doğal güzellikleri dolaşıp,inceleme imkanı buldular.Daha sonra tarihi Kadirler Konağı'nda öğrencilerimizin annelerine güzel bir sürprizi oldu.Geleneksel kıyafetlerle anneleri için kendi yazdıkları şiirleri okudular,onlar için şarkılar  söylediler.Velilerimizin sevinci görülmeye değerdi.Mutlulukları gözyaşlarına yansıdı.Öğrencilerimiz ve velilerimiz gün sonunda yaşadıkları güzel anlar için öğretmenleri Nursel hanıma çok teşekkür ettiler.