Özel Neva Sandık Başına Gitti !

2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Okul Meclisi Başkanlık Seçimi için tüm öğrenciler, sandık başına gidip, oy kullandı. İlkokul ve ortaokul için yapılan seçimlerde 4-A sınıfından Fatma Melike Cengiz , 4-B sınıfından Dilay Şengün okul başkanlığına aday oldular. Ortaokul bölümünde ise , 5-A Ahmet Duran, 5-B Yiğit Terim, 6-A Yiğit Can Haymana, 6-B Edibe Hilye İlter, 7-A Ahmet Şamil Karakaya, 7-C Ahmet Emin Yalçın, 8-A Azil Mirza Kılıç, 8-B Kübra Betül Dursun, 8-C Barış Şafak, 8-D Erdem Sertkaya okul başkanlığı için aday oldular. Bayram tatili dönüşü açıklanacak olan sonuçlar için tüm adaylarımız çok heyecanlıydı. Hepsine başarılar dileriz.