Cumhuriyet Kupasında Karatede Büyük Başarı!

Cumhuriyetimizin 90. yılını kutladığımız bu günlerde,Sakarya halkının bayram sevinci spor şenliğine dönüştü.Karateden satranca,masa tenisinden yüzmeye çeşitli spor dallarında sporcular,Cumhuriyet kupası heyecanına dahil oldu.

Atatürk Spor Salonunda yapılan, Cumhuriyet Kupası Karate turnuvasına okulumuzdan katılan öğrencilerimiz 5-A sınıfından Azra Albayrak birinci,2-B sınıfından Elif Su Çakmak  üçüncü oldu. Öğrencilerimizi çok tebrik ediyor,başarılarının devamını diliyoruz.