KÜLTÜR-SANAT ETKİNLİKLERİ BAŞLIYOR

İlköğretim öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini ortaya çıkarıp onları geliştirmeye yönelik olarak 18.12.2010 tarihinden itibaren Cumartesi günleri SANAT ve SOSYAL etkinlikler programı başlatılacaktır. Faaliyetler Cumartesi saat 10:30-13:30 saatleri arasında yapılacak olup aylık kurs  ücreti 40 TL’ dir. Öğrenciler servisler tarafından evlerinden alınacak ve evlerine bırakılacak olup ekstra bir ücret talep edilmeyecektir. Kurslar 2,3,4,5,6. Sınıf öğrencilerimiz için zorunlu olup 1. 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimiz için isteğe bağlıdır.