Özel Neva Okullarından Bilsem'e Ziyaret!

Özel Neva Okullarından bir grup, bugün Bilsem (Bilim ve Sanat Merkezi)'e ziyarette bulundular.Özel Neva Okulları Müdür Yardımcılarından Fatih Zahmacıoğlu,Türkçe öğretmenlerinden Celal Yılmazer,İngilizce öğretmenlerinden Merada Ayan,Fen ve Teknoloji dersi öğretmenlerinden Kübra Beşcan,Matematik öğretmenlerinden Arda Bayrak ve Sosyal Bilgiler öğretmenlerinden Tolga Çalışkan'ın katıldığı ziyarette ekibimiz,Bilsem Müdürü Sayın Sıtkı Dilmaç tarafından karşılandı.Bilsem hakkında bilgi edindikten sonra,kurumun salon,atölye ve labaratuarlarını gezerek,öğrencilerle sohbet ettiler.Çalışmaları hakkında bilgi aldılar.