Özel Neva'da Yazar Etkinlikleri Devam Ediyor!

23 Aralık pazartesi günü gerçekleşen "Yazar Etkinliğimiz"e öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler. Yazar Arif Akpınar'ın konuk olduğu etkinlikte; "Sarıkamış Hikayeleri" adlı kitap hakkında söyleşi yapıldı. Söyleşi öncesinde, konuğumuzun konuyla ilgili izlettiği slayttan çok etkilenen öğrencilerimiz, daha öncesinde kitabıda okudukları için, yazar Arif Akpınar'ı bir nevi "soru bombardımanı"na tuttular. Konuğumuz, öğrencilerimizin bu ilgisinden çok memnun kaldığını dile getirdi. Öğrencilerimize ve onları yetiştiren öğretmenlerine teşekkür etti.

Söyleşi sonrasında, kitabını imzalayan yazar Arif Akpınar'a bizde katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Arif Akpınar Yazar Etkinliği