Özel Neva Okullarında Kariyer Günleri Devam Ediyor!

Özel Kerime Hatun Lisesi ve Özel Neva Okulları Rehberlik Servisi olarak ortaklaşa düzenlenen "Kariyer Günleri" programının bu bölümünde öğrencilerimiz, şehrimizin değerli avukatlarından Leyla Ekmen Epözdemir ve Abdülkadir Acar ile buluştu. 8. sınıf ve 12. sınıf öğrencilerinin dinleyici olarak katıldığı programda öğrenciler, hem konuşmacılara hem de avukatlık mesleğine duydukları ilgiyi aktif dinleme ve sorularıyla buluşmaya taşıdılar.Öğrencilerin yoğun ilgisi nedeniyle, fikir alışverişi panel sonrasına da taştı."Kariyer Günleri" kapanışında, katılımcılara çiçek takdim eden Özel Kerime Hatun Lisesi  Müdürü Menderes Daşkıran "Değerli Leyla Hanım ve Abdiülkadir Bey'e katılımlarından dolayı çok teşekkür ediyor ve onların nezdinde tüm avukatlarımızın Avukatlar Gününü kutluyoruz " dedi. Avukat Leyla Hanım Özel Neva Okulları ve Özel Kerime Hatun Lisesi'ne bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti ve öğrencilerin ilgisinden çok memnun kaldığını dile getirdi.

Kariyer Günleri (Avukatlık)