Özel Neva Okullarında Kitap Sohbetleri...

"Kitap Sohbetleri" etkinliğinde,  bu kez Mustafa Ulusoy'un "Ay Terapisi" kitabı konuşuldu.8/C sınıfından  Merve Türkmen'in ve 8/B sınıfından Şeymagül Çetinkaya'nın yazarın hayatını, eserlerini, anlatan slaytı ve kitabın başarılı sunumuyla başlayan kitap sohbeti, öğrencilerimizin kitaptan etkilendikleri bölümleri paylaşımlarıyla nihayetlendi. Güzel ve seviyeli bir kitap sohbeti gerçekleştirdikleri için öğrencilerimize  teşekkür ederiz.

Kitap Sohbetleri-2