Proje Ekibimiz Bu Benim Eserim Sergisinde!

NEVANIN GENÇ MATEMATİKÇİLERİ BU BENİM ESERİM BÖLGE SERGİSİNDE…

Milli Eğitim Bakanlığınca düzenlenmekte olan Matematik ve Fen Bilimleri Proje Çalışması(Bu Benim Eserim) Bölge sergisi Üsküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezi’nde ziyaretçilere açılmıştır.

Özel Neva Ortaokulu Matematik Proje Kulübü öğretmenlerinden Murat AKSAR danışmanlığında öğrencimiz Edibe Hilye İLTER tarafından hazırlanan “LAZER METRİK 3” projesi 8-9-10 Nisan 2014 tarihleri arasında bölge sergisinde 128 projeyle beraber sergilenmiştir. İl Milli Eğitim Müdürü Selim Yavuz SANDIKÇI başta olmak üzere sergimizi ziyarete gelen tüm eğitimci ve öğrencilere teşekkür ediyoruz.

Bu Benim Eserim Sergisi