2-B SINIFI AK GIDA TESİSLERİNİ GEZDİ!

11.06.2014 tarihinde, 2-B sınıfı öğrencileri sınıf öğretmenleri Şükriye Özcan eşliğinde  Pamukova Gökköy mevkiinde bulunan Ak Gıda tesislerini ziyaret etti. Dün-Bugün-Yarın ünitesi ile ilgili düzenlenen gezide öğrenciler; fabrika, hammadde, üretim sonucu elde edilen ürünler hakkında bilgilendiler. Görevlilerin anlatımları ile birlikte gözlem yapma imkanı buldular. Plastik şişe, ambalaj yapımı, el değmeden süt ürünlerinin ambalajlanıp vakumlanması gözlendi. Teknolojideki gelişmeler ve yararları görüldü. Toplantı salonunda yapılan sunumdan sonra öğrenciler merak ettikleri soruları sordular. Program sonunda öğrencilerimize hediyeler dağıtıldı.

Daha sonra düzenlenen piknikte öğrencilerimiz, onlar için hazırlanan yiyeceklerden yediler, oyunlar oynadılar. Bu keyifli, eğlenceli ve faydalı gezi için emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ak Gıda Gezisi