TERCİH HEYECANI BAŞLADI!

8.sınıfı bitiren öğrencilerimiz 31 Temmuz itibariyle lise tercihlerini yapmaya başladı. Özel Neva Okulları Koordinatör Psikolojik Danışmanı Tuğba KORKMAZ' ın rehberliğinde gerçekleştirilen tercihlerle hem il içindeki hem de il dışındaki başarılı liseleri tercih eden öğrencilerimiz, Fen liselerine ve üst sıralardaki başarılı Anadolu Liselerine yerleşmek için sonuç gününü beklemeye başladı. Tercih işlemleri 8 Ağustos 2014 Cuma gününe kadar devam edecektir. Randevu sistemiyle tüm öğrencilerimize rehberlik etmeye devam ediyoruz.