OKULUMUZDA KİTAP ŞENLİĞİ

Sakarya Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce okuma alışkanlığını arttırmak amacıyla kurulan Sakarya Eğitimde Başarıyı Arttırma Projesi (SEBAP) kapsamında okulumuzda  Güler Kitabevi işbirliği ile 25-27 Nisan tarihleri arasında "Benim Kitap Kumbaram" adlı kampanya düzenlendi. Öğrenciler kumbaralarında biriktirdikleri harçlıklarıyla kitap alma zevkini yaşadılar. Özel Kerime Hatun Lisesi ve Altınçocuk Anaokulunun da iştirak ettiği fuarı yaklaşık 750 kişi ziyaret etti. Fuara yazar “Ömer SEVİNÇGÜL ve Seda ŞENER” de söyleşileriyle renk kattılar.Bu yıl ilki düzenlenen kitap şenliğinin bundan sonraki yıllarda da geleneksel bir şekilde devam edeceği Türkçe zümresi tarafından vurgulandı.