MİNİK NEVALILARDAN ANLAMLI ZİYARET!

Minik Nevalılar  hem yaşlı teyze ve dedelerini ziyaret ederek onları memnun ettiler, hem onların öğrencilerimize hitaben ahlaklı ve başarılı birey olma yolunda dile getirdikleri öğütleri dinlediler, hem de hayır dualarını aldılar. Ayrıca huzurevinin yakınında bulunan ve okulun müdür yardımcısı olan Sayın Velimiz Şener ATAY Bey'i okullarında ziyaret ederek miniklerimize güzel bir sürpriz yaşatmasına şahit oldular. Kendilerine misafirperverliklerinden ve ikramlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Etkinliğin gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederiz...

Huzurevi Ziyareti